Ostarifestari on paljon muutakin kuin bändejä ja olutta. Värkkää itsellesi festariasusteet ja paina koomadiscoon joraamaan. Tartu itse kitaraan ja hurmaa yleisö kikkelijazzklubin jameissa.

Koomadisco

Koomamiehen itse luotsaama disco viihdyttää molempina päivinä, koko päivän Kooman liiketiloissa, ostarilla. Saatavilla tietysti myös Kooman vaatteita. Handmade in Höyhtyä.

Kikkelijazzklubi & jamit

Viime kesän hittituote, Kikkelijazzklubi, on tullut jäädäkseen. Klubi tapahtuu kahdesti päivässä Bar Lumossa. Lauantaina voitte itse osallistua viihdytystalkoisiin Kikkelijazzklubin jameissa. Käytössä perus bändi-instrumentit: rummut, basso, sähkökitara, akustinen kitara ja koskettimet.

Pimp Yourself! askartelupaja

Pimp YourSelf! -askartelunupajassa voit värkätä itsellesi festariasusteita mielesi mukaan. Lähde käsistä ja anna mielikuvituksen kukkia!

Photo Booth

Ikuista itsesi ja ystäväsi OstariFestarin Photo Boothissa niinku pienissä häissä!

Meksikon Simo

Sarjakuvastrippejä suoraan pöytälaatikosta, Höyhtyän sydämestä by Bossy Ikea. Näyttely ihailtavissa asianmukaisesti vessojen seinillä!

 

Bar lumo

Höyhtyäläisten yhteisessä olohuonessa tyydyttyvät vaativammankin kuluttajan tarpeet. Bar Lumossa tapahtuu myös taidenäyttely ja Kikkelijazzklubi sekä jamit. Myös esteetön unisex-WC sijaistee Lumossa.

Höyhtyän Göreme

Ostarin oma täyden palvelun ravintola ravitsee ostarikansaa pizzojen, rullien, salaattien ja á la carte annosten muodossa. Listalta löytyy maukkaita aterioita kaikille ruokavalioille.

Iso panda (pe)

Ostarin kiinalainen ravintola ravitsee maukkailla annoksillaan kaikkia ruokavalioita perjantaina.

Pikkugrilli (la)

Oululainen pikkugrilli valmistaa herkullista ruokaa Liha- ja kalakaupan laadukkaista raaka-aineista. Suosimme lähituotantoa. Tarjolla myös jälkiruokaa!

Ruukki distillery

Höyhtyältä ponnistava tislaamo tarjoilee Ruukissa valmistettuja, mittatilaustyönä suunniteltuja Gin Toniceja. Laatu on OstariFestarin väen toimesta testattu ja taattu.

Viinibaari ja festaribaari

Viinin maistelijat on huomioitu omalla baarilla DJ-lavan puolella. Sisäänkäyntiä vastapäätä sijaistevasta OstariFestari baarista muki täyttyy nopeasti perus hanajuomista ja tiukoista paukuista.

Kooma

Discon lisäksi Kooman tuotteita saatavilla Koomamiehen unelmien työhuonella Salea vastapäätä, Göremen vieressä, Lumon liepeillä.

Real Deal

Oulun itseoikeutettu skate- ja katumuotikauppa Real Deal kunnioittaa OstariFestaria omalla festaripaitakojullaan. Support your local dealer!

Rags / Mika Oulu

Tuu ostamaan kesän makeimmat festarikuteet ja liity mukaan Oulun kulttuurisen sydämen sykkeeseen! Vaatteissa on kuvia taiteilija Mika Oulun teoksista, jotka kertovat tarinoita Oulusta ja heijastavat kaupungin villiä, vapaata luonnetta. 

Kofeiinikomppania

Kofeiinikomppania on sympaattinen ja asialleen omistautunut oululainen tee- ja kahvikauppa. Ostarilta on saatavilla valikoima kaupan omia tuotteita. Kahvit saa mukaan vaikka paikan päällä jauhettuna!

Taikurila Crafts

Taikurila Crafts on yhden naisen hitaiden käsitöiden korupaja Heinäpäästä, joka käyttää kierrätysmateriaaleja, mielenjuolahduksia ja sopivia outouksia inspiraationa.

Sesis design

SeSis Design on oululaisten taitelijasiskosten kierrätysmateriaaleista rakkaudella valmistettujen uniikkien korujen aarreaitta. Materiaaleina on käytetty puuta, korkkia ja nahkaa, koruosat on valmistettu allergisoimattomasta kirurginteräksestä. Nyt uutuutena myös kaupunginosa- ja höpöttelykorut. 

Unelmamuija

Unelmamuija on oululainen kehorakkautta edistävä taiteilija ja korusuunnittelija. Unelmamuijan missiona on saada jokainen tuntemaan ittensä SOPIVASTI IHANAKSI!
Unelmamuijalta löytyy näyttäviä koruja, värikkäitä taideteoksia, parisuhdepakkoja sekä kasvoglitteröintejä.